Costa Rica Instant Booking.com
Uporabniško ime / E-poštni naslov

Geslo
Ste pozabili geslo?
Ne včlanjeni?  Prijavite tukaj
Hoteli?  Ustvarite brezplačen račun
Partnerski programi Povezavo Costa Rica Instant Booking plačilne storitve rezervacija motor
 

Rezervacija motor

 
Domača stran

Sodelujte z nami

Dodaj Hotel

Rezervacija motor

Vodja kanala

Affiliate program

Link to Us

Rezervacije motorje spletne strani hotelaRezervacije motorje spletne strani hotela

Zakaj izbrati Instant World Booking za rezervacijo vaše spletne strani motorja?

Preprosto, Instant World Booking ponuja več prilagoditev za vašo spletno stran, fleksibilnosti s vloge strank in plačil ter lažje setup. Še bolje, da je cenejši od vseh rešitev, ki jih lahko najdete drugje. Bomo še ga namestite za vas brezplačno. Prosimo, preverite druge sisteme rezervacij za vašo spletno stran, nato primerjati s Instant World Booking.

Samo Instant World Booking ponuja "Best Economics garancija". Če razmišljate druge storitve s podobnimi funkcijami, nam sporočite. Zagotavljamo vam, da bomo zagotovili enake (in ponavadi boljši) storitev po nižji ceni. Zakaj ne povečate svojo stopnjo dobička danes?

Že imate rezervacijo za motor vašega hotela, B & B ali hostel spletna stran?

Povpraševanje zdaj o naših posebnih popustov ob vklopu danes pri konkurenčnem ponudniku.  Pišite nam

Oglejte si naše predstavitve Engine rezervacije

Včasih slika pove več kot tisoč besed. Vsak demo predstavlja vzorčno stran za hotel. Medtem ko so ti navidezni hoteli, boste takoj videli moč našega popolnoma integriranega sistema rezervacij.  Konec koncev, rezervacijski sistem, je več kot le "knjigo zdaj" gumb. Predstavljajte si neomejeno prilagajanje in integracijske možnosti za svoj lastni spletni strani. Vendar pa so te izvedbe so zelo preprosta za uporabo.

Demo 1    "Hitro"
kliknite tukaj
Demo 2    "Enostavno"
kliknite tukaj
Demo 3    "Eleganten"
kliknite tukaj

Kakšna je najnižja cena za popolnoma prilagodljiv motor rezervacije za vašo spletno stran?

Instant World Booking ima odgovor: 1.9%.  Primerjaj s stopnjo najmanj 5% ali več (odstotek celotne vrednosti rezervacij), za skoraj vse konkurenčne ponudnike. To je najmanj 60-odstotni prihranek samo z izbiro Instant World Booking.

Fleksibilne možnosti oblikovanja cen za vse ravni proračunskega in storitev


IWB StanejoStranka KavcijaIWB LastnostiDrugi ponudniki
< 1.9%<= 8%Za nekatere lastnosti, lahko po meri cena je strukturirana, kar je povzročilo skoraj brezplačne rešitve.Ni na voljo.
1.9%8%Tipična proračun možnost.
Osnovni proračun rezervacija motor z vsemi značilnostmi, ki jih ponujajo v demos
Drugi ponudniki zaračuna višjo ceno (vsaj 5% -10% ali več) za proračunski ravni storitev.
5%35%Najbolj priljubljena možnost.
Višje depoziti strank povečali varnost vaših rezervacij.

Polna no-show (moreta doseči) in odpovedi zaščite.
Ni na voljo.

Drugi ponudniki zaračunavajo za to veliko manj kakovostne storitve (glej tipično proračuna možnost).

Drugi ponudniki, ne more zbrati več kot 10-odstotni polog.
> 5% >= 50%Zberite višje zneske depozitov iz vaše stranke.

Polna no-show (moreta doseči) in odpovedi zaščite.
Ni na voljo.

Drugi ponudniki, ne more zbrati več kot 10-odstotni polog.

Delujemo v vsakem turističnem trgu in regiji na Zemlji. Zavedamo se, da naš hotel partnerji Potrebe, proračunih, ter izpopolnjenost zelo razlikujejo.  Zato vam ponujamo prilagodljive cene. Naša rezervacija motor lahko prilagodite, da ustrezajo vašim proračunom. Oglejte si tabelo za primere. Pišite nam danes, da bi dobili posebne cene za vašo spletno stran.  Pišite nam

Več vprašanj o oblikovanju cen in storitev


Kaj misliš s "skoraj brezplačne rešitve"?

Kot že omenjeno, so naše storitve in cene so zelo prilagodljivi. To pomeni, da lahko Pregled rezervacijo značilnosti in trende, ter predlaga posebno cenovno strukturo, ki vam lahko prihrani denar. V mnogih primerih lahko vaš strošek bistveno nižja od naše najnižjo nazivno hitrostjo 1,9-odstotna. To prispeva k znatne prihranke več kot vse konkurenčne storitve. Pišite nam danes za povpraševanje.

So moje stranke zaračuna provizijo za storitev?

Vaš rezervacija motor ne bo zaračunal svojim strankam storitve pristojbino, če želite, da se. Stroški storitev za stranke se ne zahteva za vaše rezervacije motorja. Storitvene pristojbine so le ena izbirna funkcija, ki se lahko uporabijo za zmanjšanje stroškov.

Ali lahko še vedno da vse moje drugih tretjih oseb storitev in programske opreme, če uporabim ta motor za rezervacije svoji spletni strani?

Ja. Za razliko od drugih ponudnikov, ki zahtevajo, da uporabijo svoj CMS, razpoložljivost koledarje, upravljanje premoženja, ali drugo programsko opremo recepciji, Instant World Booking nima takšne zahteve. Če uporabljate našo rezervacijo motor, lahko prihranite denar, in še vedno uporabljajo vse druge storitve in izvajalce, ki jih želite.

Me, potrebne za uporabo druge storitve ali programske opreme, ki jih Instant World Booking?

Ne pa, vas prosimo, da preverite našo drugih Marketing, Online rezervacije in plačila storitev.

Kaj je polno no-show (moreta doseči) in odpovedi zaščita?

Ponujamo to pomembno funkcijo, tako da vam nikoli ne bo treba skrbeti, odpovedi ali strank, ki ne pridejo. Ta garancija ni na voljo, iz katerega koli drugega ponudnika. Ta funkcija zagotavlja, da boste še vedno izplača, tudi če gost ne pokažejo, ali prekliče prepozno. Izberete lahko svojo prožno politiko odpovedi. Izbirate lahko vsak znesek preklic kazni, ki jo želite, do 100 odstotkov zbranih zneska, in za preklic obdobje do 90 dni pred check-in. Za no-kaže (moreta doseči), boste prejeli polno plačilo zbrana količina, manj provizije.

Kako prejmem svoje plačila pologa?

Izberete. Priročne možnosti plačila so trenutno 1) bančno nakazilo, 2) EFT - elektronskim prenosom sredstev, 3) PayPal, 4) Banka preverjanje denominirane v svoji valuti in 5) Neposredna depozit v ZDA banke. Te prilagodljive možnosti vam omogočajo, da prejmemo vaše sredstva bodisi v elektronski obliki ali fizično dobavo.

O posebnih popustov so na voljo, če preklopite danes pri konkurenčnem ponudniku?

Želimo, da veste, kako enostavno je, da prihranite denar, ki ga ne preplačilu. Če trenutno uporabljate konkurenčne motor rezervacijo, nam. Mi ne bomo samo ponuditi nižjo ceno, vendar bomo dal tudi posebno spodbudo, da preklopite danes. Ne pozabite, ko preklopite na Instant World Booking, lahko še vedno uporabljate vse svoje druge tretje storitve oseb.

Dobil nov motor rezervacijo za vašo spletno stran danes.   Popolnoma integriran - Več funkcij - nižje stroške

Če ste ogledate na demo in informacije zgoraj, boste že vedeli, da lahko takoj prihranili denar, povečali ROI (donos na investicijo), in izboljša funkcionalnost vaše spletne strani z naprednim motorjem rezervacij. Tam je absolutno nobene obveznosti, da poskuša naše spletne rezervacije za vašo spletno stran, in ne stroškov za pridobivanje ustanovi. Če niste zadovoljni, samo nam.

Še vedno niste prepričani? Le Instant World Booking ponuja vse te posebnosti in prednosti:


1.Večjezični - Omogočajo strankam, da si pridržujejo z vami v svojem jeziku. Tudi vključujejo večjezično funkcionalnost neposredno na svoj spletni strani (glej Demo 1)
2.Multi-valuto - Kupci lahko ogledate cene in plačila v njihovi nacionalni valuti pred pridržanjem. S tem se poveča zaupanje in zmanjšuje možnost zamenjave nad stroški.
3.Zaščita pred no-kaže (moreta doseči) in odpovedi - Povečali varnost vaših rezervacij z jamstvom izplačila vlog. Nikoli ne skrbite znova o poznih odpovedi ali goste, ki ne pokažejo gor.
4.Več načini plačila - Izberete, kako, da prejmemo vaše plačilo? Ponujamo vam več elektronskih plačilnih metod, ki bodo omogočile prejemanje svoje sklade v skoraj vseh svetovnih regijah.
5.Celotna integracija z vaše spletne strani - Naša rezervacija motor je popolnoma prilagodljiv povezati z vaše spletne strani na kakršen koli način, ki ga želite. Oglejte si demo zgoraj za primere.
6.Brezplačno namestitev in vgradnja pomoč - Rabite pomoč namestitvijo vaše nove rezervacije motor? Bomo svetovanje, pomoč ali celo ga namestite za vas brezplačno. Izberete.
7.Zbira znesek pologa - Samo Instant World Booking vam omogoča, da izberejo depozit znesek, ki ga želite zbrati iz vaše stranke.
8.Zberite stanja od gostov, s kreditno kartico - (Neobvezno) Uporabljajte naš dodatnega plačilnega sistema za zbiranje stanja na dan, iz vaše stranke. V kombinaciji z našo Rezervacije motorja, IWB Plačila ponuja popolno sprejemanje kreditne kartice rešitev za vaš hotel.  Preberite več o IWB plačila
9.Client pregledi - (Neobvezno) Zberite pregledi iz vaše stranke in jih prikaže na vaši spletni strani ali rezervacije strani. Vaš rezervacija motor samodejno povezuje z našim sistemom pregledi, ki vam omogoča zbiranje in izmenjavo dragocenih informacij iz vaše stranke.
10.Najboljše Ekonomika Garancija - Če trenutno uporabljate drugega ponudnika rezervacije motor za svoj hotel, hostel ali nočitev z zajtrkom, smo zagotovili, da lahko ponudimo enake ali boljše storitve za boljšo ekonomijo. Vse kar morate storiti je, da nas kontaktirate in se pozanimajte. Torej, zakaj ne začnete varčevanje danes?  Pišite nam
CostaRicaInstantBooking Povezave:    Costa Rica Instant Booking Domača stran  |   Podpora  |   Predlagajte hotel  |   Išči hotele  |   Hotel  |   Napišite mnenje  |   Gost Prijava v  |   Naročite se na novice  |   Odjavi   |  Pridružite se nam na Facebooku   |     |  Sledite nam na Twitterju   |     |  
Uporaba naših storitev:    Pogoji & Pogoji  |   Zasebnost in Varnostna politika  |   Kako deluje  |   Dodajte vašo Hotel  |   Sodelujte z nami  |   Rezervacije motorja   |   Kanal za upravljanje   |   Partnerski programi   |   Link to Us   |   Plačila sistem   |   Sistem za upravljanje premoženja   |   XML Feeds
Instant World Booking Globalni:    Costa Rica Poceni hoteli  |   Costa Rica Poceni Hostels  |   Costa Rica Poceni Nočitev z zajtrkom